Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Finn billige fotballdrakter
26 avril 2024

Brighton taper mot Manchester City

I den 29. omkampen av Premier League feide Manchester City bort dysterheten og kom seg ut av Champions League-nederlaget. De beseiret Brighton 4-0 i bortekampen. De er 1 poeng bak lederen Arsenal Manchester City har fortsatt initiativet i mesterskapet.

I det 17. minutt slo Walker en pasning fra høyre, og De Bruyne, iført Fotballdrakter, scoret fra toppen av sekstenmeteren, 1-0. I det 25. minutt fikk Manchester City frispark i frontbanen og traff Gross.I det 34. minutt gjorde Brighton Balko en pasningsfeil og satte i gang et angrep to ganger, 3-0. I det 62. minuttet av andre omgang kjørte Ederson, iført en Manchester City drakt, frem for å starte en offensiv. Etter denne seieren nådde Manchester Citys poeng 76 poeng. Med én kamp mindre var Manchester City midlertidig nummer to på tabellen, kun 1 poeng bak Arsenal på toppen. Dette betyr at med kun 5 runder igjen, har Manman initiativet til å vinne mesterskapet!