Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Finn billige fotballdrakter
10 mai 2024

Atalanta slo Marseille 4-1 sammenlagt

Med stillingen 1-1 i den første etappen av semifinalen startet den andre etappen i Europa League-semifinalen mot Marseille på hjemmebane. Til slutt beseiret Atalanta Marseille 3-0 på hjemmebane med en totalscore på 4-1 for å gå videre til finalen 23. mai utfordrer Atalanta den nye Bundesliga-overherren Leverkusen i Europa League-finalen.

I det 30. minutt sendte Deketrale, iført en Fotballdrakter, mot to forsvarere foran i straffefeltet. Ballen ble brutt i nettet 1-0 minutt, Ruggli En pasning fra venstre, Lukman utnyttet situasjonen, Ruggli fulgte raskt opp og traff det øvre hjørnet, og utvidet stillingen 2-0. I det 63. minutt tok Wellertu et frispark fra langt hold og traff tverrstang. I det 90. + 4. minutt gjorde Marseille en pasningsfeil i bakrommet, ikledd Atalanta drakt, stjal ballen og gikk inn i straffefeltet i høy fart og skjøt så inn i det lengste hjørnet for å sikre seieren 3-0! Atalanta beseiret Marseille med en totalscore på 4-1 og gikk videre til finalen!