Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Finn billige fotballdrakter
8 mars 2024

Real Madrid stusset Leipzig 2-1

I den første etappen av 16-delsfinalen i Champions League beseiret Real Madrid Leipzig 1-0 på bortebane Dias, iført Real Madrid drakt, scoret det eneste målet Kan 1-målsledelsen opprettholdes? Tilbake til Bernabeu Stadium denne gangen trenger Real Madrid bare uavgjort for å gå videre.

Hjemme var Real Madrid-laget i dårlig forfatning.De skapte ikke mange truende forseelser gjennom første omgang og hadde ingen skudd på mål. Heldigvis scoret ikke Leipzig. I andre omgang sendte Real Madrid ut Rodrigo. I det 65. minutt stjal Cross ballen og satte i gang et angrep.Bellingham sendte en gjennomgående assist og Vinicius scoret med en dytt for å hjelpe Real Madrid med å bryte ned 1-0 og lede 2-0 totalt. Men bare 4 minutter senere mistet Real Madrids forsvar ballen.Raum sendte et innlegg og assisterte.Orban, som hadde på seg en Fotballdrakter, scoret med en heading, og hjalp Leipzig med å utligne 1-1.Totalscore fortsatte å falle bak 1. -2, beholder comebacket, håper. Etter kampen hadde begge sider ingen sjanse til å score før på slutten av kampen.Real Madrid eliminerte Leipzig knepent med en totalscore på 2-1. Dette er den fjerde sesongen på rad at Real Madrid går videre til Champions League-kvartfinalen, og det er også 20. gang etter å ha vunnet den første etappen av de siste 21 Champions League-utslagsrundene. I tillegg vant Real Madrid Champions League med 8 seire på rad, som er den lengste rekorden laget har oppnådd siden 10 seire på rad i februar 2015. For Leipzig har de fortsatt ikke klart å bryte forbannelsen om å rykke opp til topp 16 i Champions League. I de siste syv bortekampene i Champions League-utslagsrundene har de uavgjort 2 og tapt 5, så kamptilstanden fortsatt må justeres.