Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Finn billige fotballdrakter
24 mars 2023

UEFA er sterkt involvert i etterforskningen

sjkdbajdahsk

22.mars skapte spanske «Confidential» og «Daily Sports» oppsiktsvekkende overskrifter. Det er ingen tvil om at dette er nært knyttet til Barcelonas «dommerhendelse». UEFA følger nøye med på fremdriften av hendelsen og tok kontakt med det spanske fotballforbundet for å be om mer detaljert informasjon.

Dagens La Liga gjennomgår en stor endring. Etter hvert som Barcelonas "dommergate"-hendelse gjæret ytterligere, skapte det panikk blant fans som hadde på seg Fotballdrakter. De trodde at La Liga ville bli mer og mer uutholdelig under påvirkning av "Red and Blues", og Real Madrid uttrykte nylig misbilligelse av La Liga Dommersystem Misnøyen holder også Barcelona på vippen. «Marca» sa til og med at forholdet mellom Real Madrid og det spanske fotballforbundet blir verre!

Hva ville være den verste straffen fra UEFA? «Daily Sports» påpekte at utvisningen av Barcelona (neste sesong) fra Champions League er et uutholdelig resultat for Barcelona, som et ødeleggende slag. Selvfølgelig har det spanske rettsvesenet fortsatt ingen grep om Gjennom de nøyaktige bevisene på at dommeren påvirket resultatet av kampen, pågår etterforskningen fortsatt. Jeg tror det alltid vil være en dag da sannheten kommer frem! Barcelona leder for tiden La Liga med 68 poeng, fulgt av Real Madrid med 56 poeng. Jeg håper det ikke vil påvirke statusen til spillerne som har på seg FC Barcelona drakt, og fortsette å bringe spennende kamper!  

Publicité
Publicité
Commentaires
Finn billige fotballdrakter
Publicité
Archives
Publicité