Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Finn billige fotballdrakter
5 mai 2023

Haaland setter ny rekord

094898c669a1e63fdb5d8559876358a

I den 28. runden av Premier League-sminkekampen spilte Manchester City mot West Ham United på hjemmebane.Manchester Citys offensive resultater er meget gode. For Manchester City har de allerede styrken til å vinne mesterskapet.

I dette spillet har Guardiola en 3241-formasjon, og Harland i Fotballdrakter er foran. I begynnelsen av kampen var Manchester Citys offensive momentum voldsomt.Alvarez prøvde et langskudd og ble blokkert av keeper.Haaland forsøkte å score målet med en heading. I andre omgang, i det 50. minutt, sendte Mahrez et frispark inn i 16-meteren. Ake hoppet høyt og scoret med en heading, og scoret vellykket for å hjelpe Manchester City til å ta ledelsen 1-0. I det 70. minutt scoret Haaland ett enkelt mål, og Haaland scoret det 35. målet, og brøt Premier League-rekorden for én sesong. I det 85. minutt fullførte Foden verdensbølgen fra forsiden av 16-meteren.Manchester City beseiret West Ham United 3-0!

Da Haaland, iført en Manchester City drakt, scoret det 35. målet på en enkelt sesong, overgikk han Alan Shearer og Cole (34 mål) og monopoliserte Premier League-scoringsrekorden for én sesong. Samtidig er dette også milepælen for Guashuais 1000. ball! Manchester City kom tilbake til toppen av listen med én runde mindre!

 

Publicité
Publicité
Commentaires
Finn billige fotballdrakter
Publicité
Archives
Publicité