Finn billige fotballdrakter
19 février 2024

Real Madrid fortsetter å lede tabellen

64cc91ecf7ffc5120ccdb27982adc55

I 25. runde av La Liga, Real Madrid mot Rayo Vallecano borte. Camavinga sendte en håndball og De Tomas tok straffen for å utligne. Real Madrid 1-1 Rayo Vallecano, ledet med 62 poeng etter å ha spilt en kamp først.

Bare 2 minutter ut i kampen mottok Valverde ballen fra høyre og sendte et innlegg, Joselu, iført Fotballdrakter, tok ledelsen på midten og scoret, Real Madrid 1-0. I det 25. minutt tvang Espino frem et gjennombrudd fra venstre og sendte en omvendt trekantpasning.Trejo stoppet ballen og justerte litt og slo armen til Camavinga med en volley.Dommeren gikk til sidelinjen for å se VAR-reprisen og dømte straffespark. . De Tomas møtte Lu Ning med en kraftig volley fra midten og scoret, Vallecano 1-1. I det 34. minutt tok Real Madrid et hjørnespark fra høyre.Forsvareren klarerte ballen for første gang.Valverde møtte den innkommende ballen fra toppen av buen og fullførte den. Ballen traff venstre stolpe og spratt ut. I det 79. minutt fikk Real Madrid en frisparksmulighet i frontbanen.Kroos, iført Real Madrid drakt, tok straffen og gikk rett til corner. Målvakten fløy for å redde ballen. I det 94. minutt gjorde Carvajal litt bevegelse med hendene mens han ble kvitt ballen og ble utvist av dommeren med rødt kort. På slutten av kampen, Real Madrid 1-1 Rayo Vallecano.