Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Finn billige fotballdrakter
22 mars 2024

Det er på tide for Ronaldo å trekke seg tilbake til andre linje

Under suspensjonen av de fem store ligaene skyndte spillere med Fotballdrakter seg for å rapportere til landslaget for å ønske ankomsten av den internasjonale kampdagen velkommen. Portugal innledet også en vennskapskamp mot Sverige på hjemmebane. Ronaldo var fraværende fra denne kampen, og Portugal slo Sverige 5-2.

Ut av behovet for å trene oppstillingen etablerte trener Martinez en 4-3-3-formasjon, og Patricio fortsatte å vokte målet for Portugal. Til tross for Ronaldos fravær er Portugals offensive ildkraft fortsatt garantert. I det 24. minutt var headingen til Ramos helt riktig.Leo gjorde en liten justering og tok et oppfølgerskudd, som traff øverste høyre hjørne av målet, 1-0! I det 32. minutt brøt Seat B igjennom fra venstre og passet så et innlegg Nunes stoppet ballen og sendte ballen i ett strekk Han drev ballen inn i 16-meteren og lyktes med å skyte fra nært hjørne Det stilltiende samarbeidet mellom de to Manchester City-spillerne førte resultatet til 2-0! I det 57. minutt lyktes Bruma med et skyveskudd og Portugal ledet 4-0. I det 59. minutt samarbeidet Sveriges frontbane strålende, og Djekeresh scoret et mål med en volley bakfra, og vant en seier til Sverige. Denne sesongen har Dzekeresh vært i full fyr, etter å ha scoret 37 mål på 40 kamper i alle konkurranser, og er allerede på Arsenals rekrutteringsliste. I det 61. minutt slo Semedo et innlegg fra høyre, og Ramos, som var iført Portugal fotballdrakt, presset enkelt og scoret igjen.Portugal åpnet raskt til 5-1. I det 90. minutt scoret Sverige enda et mål og scoringen. nådde 5. -2, men det påvirker ikke Portugals hjemmeseier. Portugals spiss blomstrer mer og de spiller jevnt, kanskje det er på tide at presidenten trekker seg tilbake til andre linje.