Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Finn billige fotballdrakter
25 mars 2024

Brasil 1-0 England

I den siste europacupen kom England til finalen, men tapte dessverre mot Italia på straffe. Tre år senere gjorde det engelske laget comeback med håp om å vinne europacupen igjen.

På landslagets kampdag møtte det engelske laget Brasil hjemme.Sist gang de to lagene møttes var for 7 år siden, og de to lagene uavgjort 0-0. Nå er hovedpersonene i andrelaget Bellingham og Vinicius. Tilfeldigvis spiller begge for Real Madrid. Kane, som hadde på seg England fotballdrakt, gikk glipp av kampen på grunn av skade. Watkins startet kampen. I første omgang skjøt han et nært skudd og bommet på det, men han klarte ikke å bevise seg selv. I det 80. minutt av andre omgang kontret det brasilianske laget.Vinicius tok et enkelt skudd, men ble reddet av Pickford. Så kom ballen til Endrick, og Endrick, iført en Fotballdrakter, skjøt umiddelbart og scoret et mål som avgjorde skjebnen til begge sider. Det er verdt å nevne at Endrick snart går til Real Madrid. Dette er hans første mål på den europeiske arenaen. På stopptid kontret det brasilianske laget og nådde frontbanen, og Endrick scoret et enkelt mål. , men dessverre ble skuddet hans blokkert. av keeperen og han klarte ikke å score to ganger. Dette er første gang Brasil har beseiret England på 15 år siden 1-0 vennskapskampen i 2009. , Jeg tror det vil få fansen til å tvile på styrken til dette laget. Om de kan vinne neste europacup vil være et stort spørsmålstegn.