Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Finn billige fotballdrakter
29 mars 2024

Slovenia slo Portugal 2-0

I en oppvarmingskamp til en internasjonal vennskapskamp tapte Portugal 0-2 for Slovenia. I denne kampen, selv om Cristiano Ronaldo, iført en Fotballdrakter, spilte hele kampen, klarte han ikke å forhindre laget fra å avslutte sin 11-kampers seiersrekke.

I dette spillet hvilte Portugals trener Martinez de fleste av hovedspillerne som B Fee og B Seat, og ba i stedet Felix, Otavio og Ronaldo om å danne en offensiv trefork. Dessverre, selv om Felix og Cancelo gjorde gjennombrudd, var deres støtte til Ronaldo ganske begrenset. I det 61. minutt justerte Ronaldo volleyen fra 16-meteren og ballen bommet i mål. I det 85. minutt traff Cristiano Ronaldo målet direkte da ballen ble satt i frontbanen Oblak, som hadde på seg en Slovenia fotballdrakt, reddet ballen. Dette er Ronaldos eneste to skudd i denne kampanjen, som også fremhever Ronaldos hjelpeløshet og forlegenhet. Ikke bare klarte han ikke å score, Ronaldo var også ansvarlig for lagets mål. Portugals første innslupne mål var forårsaket av at Cristiano Ronaldos frontbaneangrep ble avbrutt. Da lagets nederlag var bestemt, ristet Ronaldo hjelpeløst på hodet og smilte bittert.Han vet kanskje at denne natten ikke tilhører ham og Portugal. Ifølge statistikken etter kampen skjøt Ronaldo 2 ganger, 1 på mål og 1 bom, og hadde kun 1 nøkkelpasning. Det som gjorde Ronaldo enda mer deprimert var at han måtte overvære det portugisiske lagets stolte 11-kampers seiersrekke. Avsluttet med sine egne hender.